Website van de Stichting Sterilisatiefonds Huisloze Katten


 
CASPER


Casper komt van een a sociaal gezin die een aantal niet gecastreerde/gesteriliseerde katten hadden rondlopen en waar regelmatig nestjes kwamen waarvan en op onverklaarbare wijze kittens opeens doodlagen of door de hond waren doodgebeten.
Van mijn vriendin Lia hoorde ik dat er een gehandicapt kitten rondliep dus na overleg met het gezin ben ik die gaan ophalen.
Caspertje bleek behalve ongelukkige voorpootjes te hebben ook nog doof te zijn en wat zag dat manneke eruit; ontstoken oogjes en vieze oortjes en de vlooien liepen door zijn witte vachtje.
Na onderzoek door de dierenarts en een echo bleek hij ook een hartruis te hebben dus al met al een “ kneusje” maar dat mag voor het manneke de pret niet drukken, hij heeft ontzettend veel plezier in zijn leventje en is vooral gek op het buitengebeuren waar hij met mooi weer ook altijd lekker in het zonnetje ligt.
Hij heeft ondertussen zijn castratie ook goed doorstaan en hopelijk mag hij nog een aantal jaren hier lekker rond banjeren.
Zijn voorpootjes zijn achtergebleven met groeien en daardoor ziet hij er een beetje vreemd uit maar zelf redt hij zich prima en  hij kan erg goed met de andere katten opschieten.