Website van de Stichting Sterilisatiefonds Huisloze Katten


 

Donateurs

De Stichting is heel blij met nieuwe donateurs!!! Geef u op en vul onderstaand formulier in! Ja, ik wil donateur worden van de Stichting

Naam:

Adres:

Postcode:

Woonplaats:

Telefoon:

E-mail:

Donateurs gezocht

De stichting heeft gelukkig wel een redelijk aantal donateurs maar met de alsmaar stijgende kosten van levensonderhoud die voor dieren ook zeer beslist opgaan, zitten we te springen om nieuwe donateurs.
Niet alleen de boodschappen in de supermarkt zijn schrikbarend duurder geworden, ook de diervoeders en dierenartskosten etc. hebben deze trend gevolgd.
Bij de stichting wonen toch zo gemiddeld vijftig katten die onplaatsbaar zijn, wegens gezondheid en/of gedragsproblemen en voor elke kat die afvalt door plaatsing of overlijden staan er al weer drie te trappelen om het plaatsje in te nemen. Echter al deze dieren vergen wel hun verzorging en medische begeleiding.
De stichting wil dit dan ook zo optimaal blijven doen en derhalve doet zij een verzoek aan u!

Wellicht heeft u ook een of meerdere katten die elke dag hun lekkere hapjes krijgen, een comfortabel mandje bij de verwarming hebben en, als ze ziek zijn, diergeneeskundige hulp krijgen want zij zijn de bofkontjes onder de vele katten die het een heel stuk slechter getroffen hebben. De stichting zet zich in voor die dieren die niet zo’n lot in de kattenloterij hebben gewonnen en dat zijn er zeker twee keer zoveel!
Donateurs krijgen bovendien een keer per jaar (december) het boekje "Kattenkrabbels" en een keer per jaar (juni/juli) de nieuwsbrief "Kattenkopjes".

ANBI (Algemeen nut beogende instellingen)

De Stichting Sterilisatiefonds Huisloze Katten heeft de ANBI-status. Klik hier om naar onze ANBI-pagina te gaan. Dat houdt in dat we bij de Belastingdienst geregistreerd staan als een Algemeen Nut Beogende Instelling. Meer info over wat dat inhoudt vindt u hier: www.daargeefjeom.nl/wat-is-een-anbi/ en bij belastingdienst.nl.
Donateurs van een ANBI mogen hun giften aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Om in aanmerking te komen voor de aftrek van periodieke giften, moeten de donateur en de ANBI de gift vastleggen in een overeenkomst. Door stimuleringsmaatregelen van de rijksoverheid is het door onze ANBI-status voordeliger om aan de Stichting Sterilisatiefonds Huisloze Katten te schenken. U mag door de Geefwet bijvoorbeeld als particulier 25% extra aftrekken van de belasting. Ook daarover kunt u meer lezen op de site www.daargeefjeom.nl.